دانلودکارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 23 ص

مطالب دیگر:
📚تحقیق بررسي تئوري شاهي آرماني و تداوم آن در دوره اسلامی📚تحقیق چگونگي رسميت و لازم الاجرا شدن معاهدات در حقوق كنوني جمهوري اسلامي ايران📚تحقیق دفاع مشروع و تعريف آن در نظام حقوقي📚تحقیق تعدد جرم📚آموزش فارسی مدیتیشن با تصویر📚جزوه آموزشی نکات کامل لپ تاپ📚جزوه آموزشی زلزله شناسی📚حل المسائل دینامیک مریام📚نقشه های اتوکد ساختمان مسکونی 6 طبقه 15 واحدی📚تحقیق شرایط و ضوابط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر از دیپلم برای دانش آموزان فنی حرفه ای و کاردانش📚تحقیق برشکاری با لیزر📚تحقیق مشارکت حقوقی📚تحقیق ضمانت نامه📚تحقیق یو پی اس دلتا کانورژن📚تحقیق نقش اسطوره در ادبیات ایران📚پاورپوینت آشنایی با معماری اسلامی، مقبره رادکان در گرگان📚تحقیق اميل دوركيم (بنيانگذار انسان‌ شناسي ديني)📚تحقیق پایگاه های داده توزیع شده و کاربرد آن در سیستم های توزیع شده📚تحقیق رطوبت سنج و دماسنج محیط📚تحقیق عدالت ترميمي و حقوق بزه ديده اصلاح تدريجي نظام عدالت كيفري يا تغيير الگو
دانلودکارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 23 ص|اِی ایی|aeg
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلودکارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 23 ص هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

نام فایل : کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 23 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 24

حجم : 15 مگابایت


كارآفرين و كارآفريني:
كارآفريني يعني درهم آميختن ويژگيهاي شخصي و ابزار مالي و منابع موجود در محيط با استفاده از تجهيزات، تسهيلات و امكاناتي كه در اختيار داريم.
كارآفريني كسي است كه توانايي آنرا دارد تا فرصتهاي كسب و كار را ببيند و آنها را ارزيابي كند، منابع لازم را جمع‌آوري و از آنها بهره‌برداري كرده و عمليات مناسبي را براي رسيدن به موفقيت پي ريزي نمايد.
كارآفرين كسي است كه داراي ابتكار عمل و خلاقيتهاي جديد و نوآوري در مقايسه با ديگران و براي رسيدن به هدفهاي اقتصادي تلاش مي‌كند.
«خصوصيات روحي، حرفه‌اي، ذهني، شخصيتي يك فرد كارآفرين»
الف: ويژگيهاي عمومي:
1) خودباوري 2) ريسك پذيري 3) هدايت و رهبري 4) خلاقيت 5) آينده‌نگري.
ب) صفات بارز:
1) اعتماد به نفس 2) استقلال راي 3) خوش بيني 4) نياز به كاميابي 5) منفعت شناسي 6) ايستادگي 7) سخت كوشي و پشتكار 8) مردم داري 9) انتقاد پذيري 10) نوآوري 11) ابتكار 12) انعطاف پذيري 14) دورانديشي 15) اراده 16) پيشقدمي 17) اشتياق به انجام كارهاي بزرگ 18) توانايي ريسك پذيري
ج) رفتار حرفه‌اي كارآفريني
1) گزينش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نكات ضعف 4) برنامه ريزي 5) قبول مسئوليت 6) اعتماد به كاركنان 7) داشتن ظاهري مناسب 8) قدرت تصميم‌گيري 9) در زمان حال زندگي كردن.
د) ذهنيت كارآفرين
1) احساس رضايت از كار 2) فعاليت انديشمندانه 3) محدود نكردن ذهن به فعاليتهاي روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهي فكري 6) داشتن ذهنيت مثبت
هـ) پرورش ذهنيت مثبت
1) متمركز كردن ذهن به فعاليتهاي مثبت 2) گزينش اهداف مثبت در كار خود 3) معاشرت با كسانيكه انديشه كارآفريني داشته و به آنها عمل مي‌كند. 4) پرهيز از انديشه هاي منفي 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور كردن آن براي بهره‌گيري بهتر 6) گوش به زنگ بودن براي استفاده از فرصتها 7) رها كردن فكرهايي كه نتيجه دلخواه به بار نمي اورد 8) انتخاب محيط زندگي با نيازها 9) باور داشتن استعدادهاي خود 10) با فعاليت تنشهاي ذهني را دور ساختن.
و) عادتها و رفتارهاي كارآفرين
توجه: ايجاد عادتهاي خوب و دشوار است اما همينكه بدست آيد به دارايي مهمي تبديل مي‌شود، كار آفرين در وضعيت فشار دائمي به سلامت فكري و بدني نياز دارد و براي مواجه با تنشها نكات زير براي كارآفرين ضرورت دارد.
1) ميانه روي در خوردن و آشاميدن 2) استراحت كافي 3) خودداري از استعمال دخانيات 4) جدا كردن امور مهم از امور فوري 5) بيدار شدن از خواب 2 يا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ريزي براي فعاليتهاي مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتي كه كسب نموده است.
اميد است با كسب عادات و صفات مذكور و حفظ آن كارآفريناني موفق بوده شغلي را انتخاب نمايندكه:
1) مورد رضاي خداوند متعال باشد 2) مورد نياز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامي مطابقت داشته باشد 4) در توان مادي و جسمي خودتان باشد.
يكي از مهمترين احتياجات موجودات از بدو تولد نياز به خوراك مي باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاريخ براي تهيه خوراك خود تلاشهاي زيادي انجام داده اند .
و با گذشت زمان به پيشرفتهايي در زمينه تهيه انواع مواد غذايي و مصرف آن دست يافته‌اند.
اما اين امر با مشكلاتي هم روبرو بود از قبيل تارخي مصرف كم و انقضاء زود ، امكانات كم بهداشتي و نفوذ ميكروبها و ... كه هريك مانع بزرگي در برابر رفع اين نياز بودند .
با رشد تكنولوژي و صنعت بصورت مدرن امروزي انسانها به علم پاستوريزاسيون دست يافتند و توانستند در كارخانجات و كارگاهها مواد غذايي را بصورتهاي گوناگون بسته بندي و كنسرو كنند بطوريكه تا مدتهاي زيادي قابل استفاده باشند .
يك نمونه از اين محصولات بسته بندي شده رب گوجه فرنگي مي باشد كه تقريبا در تمام خوراكيها بكار برده مي شود .
...